Klacht: openingstijden xenos sittard

op 16 juli 2016 over Xenos in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Donderdag 14 Juli 2016 was ik samen met mijn zus gaan winkelen in Sittard. Het was tussen 20.40 en 20.45 uur toen we bij de winkel aankwamen en de deur al dicht was. Bij de uitgang die wel open was stond een medewerker aan de kassa. Ik zei tegen haar jullie hebben wel erg vroeg dicht gedaan waarop ze haar schouders optrok van hoezo dan. We liepen weg en toen kwamen we een andere klant tegen. Ik zei tegen haar dat ze al gesloten hadden.Zij liep toen naar de uitgang waar ondertussen ook een andere medewerkster was en zij mocht via de uitgang naar binnen gaan. Mijn zus en ik zijn teruggelopen en toen mochten we wel naar binnen. Ik zei tegen de medewerkster die erbij was gekomen waarom kan dat nu wel. Zij gaf als argument dat ze bij de ingang de mat schoon was aan het maken en zij ze niet schoon kreeg omdat de wind ging en daarom was de deur dicht. Terwijl ze er niet aan het schoonmaken was toen we er om 20.40 /20.45 uur aankwamen. Ik denk dat ze door de medewerker aan de kassa erbij is geroepen omdat ik zei dat ze niet zomaar zo vroeg konden sluiten en dat ik er een klacht voor zou indienen. (PS. ik werk zelf ook in een winkel en je kunt dit niet zomaar doen. Per slot van rekening we moeten het toch van de klanten hebben. Bij ons is de klant koning. Hopenl jk leren ze hiervan. Met vriendelijke groet Yvonne

Gewenste Oplossing:

Als hier iet mee wordt gedaan zodat niet meerdere klanten te vroeg voor een dichte deur komen te staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Xenos in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Xenos een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Xenos

Heeft op 18 juli 2016 om 11:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door ybrouns