Klacht: Opeens dreiging met dagvaarding

op 19 oktober 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar in maart 2015 contact gehad met of groenewegen of syncasso over een bedrag dat nog zou open staan met de NS. ik heb gevraagd om bewijs waar het bedrag is op gebaseerd. Ik heb daarvoor al meerere malen bewijzen verstuurd dat alles is betaald, maar nooit serieus antwoord op gehad. Ik wacht al sinds vorig jaar (1,5 jaar terug) op een antwoord waar het bedrag nu op gebaseerd is, Nooit antwoord gehad. Maar vandaag ligt er opeens een brief op de mat. Dat er over een paar dagen een deurwaarder zal komen om een dagvaarding te brengen. Voor de rest helemaal niks erbij, geen documenten wat het bedrag is, waar het bedrag op gebaseerd is, helemaal niks. Dat was het enige. Dat er sinds maart 2015 geen contact is geweest (dat klopt, ik wacht nog steeds) en dat het nu maar voor de rechter moet.. Wait whut?

Gewenste Oplossing:

Als alles is ingetrokken, daarnaast eis ik een excuses. Ze veroorzaken onnodig stress bij mensen, zijn ontzettend chaotisch, hebben geen idee wat ze versturen en doen niks met je reacties. Ik begrijp dit echt niet. Als ik ze iets schuldig was geweest dan had ik betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Syncasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door vosjaco1977