Klacht: Op tijd rijden

op 20 maart 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis met lijn 92 Dordrecht CS – Rotterdam naar school vanaf Hendrik Ido Ambacht(Schutse). Ik sta er bijna atijd op tijd. Hij komt vaak onregelmatig. Soms te vroeg, soms te laat. Het staat soms ook aangegeven op 9292.nl. Ik kom heel vaak aangelopen(2 minuten voor tijd). Vaak zie ik hem dan aan verder in de straat of hij rijdt net weg. Ik kom hierdoor zo vaak te laat op school en ik ben dat zat. Hier moet wat aan gedaan worden!

Gewenste Oplossing:

Ze brengen me naar school

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 20 maart 2017 om 10:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jansuijker,

Wat jammer om te lezen dat je bus soms eerder of later komt. Omdat verkeer zich lastig laat voorspellen, kan dit inderdaad voorkomen. Helaas kan ik zonder specifieke ritgegevens niet meekijken hoe het zit en wat de oorzaak is geweest.

Mocht er onverhoopt in de toekomst weer eens iets zijn dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, Facebookaccount of ons online contactformulier: https://bit.ly/2aSlk6X

Met vriendelijke groet,
^NT
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Jansuijker