Klacht: op het moment is het een nul!!!!

op 15 oktober 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kwam binnen met mijn hondje, ik wist dat het niet mag laten lopen . dus ik had een afsluitbaar tasje mee genomen en haar daar in gestopt. staat er een verkoper bij de kassa en zegt ,dat ik niet binnen mag vanwege allergie!!!!!! het moet niet gekker worden want dan kan je mensen die een hond thuis hebben en onder de haren bij jullie binnen komen ook niet binnen laten. ik begrijp ook dat je honden niet zomaar binnen kan laten, maar in een tasje daar heeft niemand last van.dus ik zei ik kan wel van alles allergies zijn ,zelfs van jou!!!! dus dat ben ik ook geworden van Leen Bakker!!!!!! daar kom ik niet meer vanwege allergie!!!!!met vr gr mevr Korenman

Gewenste Oplossing:

Ik hoef geen oplossing van jullie, ik kom gewoon nooit meer!!!! ik ben in jullie teleurgesteld. en ik denk dat jullie zelf wel voor een oplossing kunnen zorgen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door korenbloem