Klacht: Oordopjes breken af

op 30 juni 2019 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paar weken geleden (paarsgroene) oordopjes gekocht bij de action. Ze werkten prima tot vanmorgen…toen ik het dopje uit mijn oor haalde brak er een stuk af waardoor een gedeelte in mijn gehoorgang bleef zitten.
Ik raakte lichtelijk in paniek want ik kon het er niet zo uithalen omdat het best diep in mn oor zat. Gelukkig met pincet eruit gekregen maar bij deze graag een waarschuwing aan klanten van de Action !

Gewenste Oplossing:

Verder fijne winkel met veel leuke dingen.

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw,Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden.Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com.Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Alle klachten die gemeld zijn door Erna Mondeel