Klacht: Onzekerheid over verkoop U2 tickets en de uitbetaling.

op 20 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 U2 tickets voor de verkoop aangeboden bij Viagogo en krijg nu het bericht dat er uitbetaald wordt. Dit is pas na 6 augustus. Hoe weet ik nu dat dit echt gaat gebeuren. Ik wil een bevestiging dat de tickets verkocht zijn. En garantie van de uitbetaling. Ik vind de communicatie met Viagogo slecht. Je kan niet rechtsstreeks met hen overleggen. het gaat via vragen die bedacht zijn en waar ik niets aan heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik de garantie krijg dat ik uitbetaald wordt. Of eventueel contact met Viagogo en niet via vastgestelde vragen waar mijn vraag niet bij staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Friezin