Klacht: Onvriendelijke medewerkster

op 01 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Haarlem geweest. Hier heb ik geen prettige ervaring aan over gehouden. Een van uw collega’s behandelde mij erg onvriendelijk.

Ik stond rustig uw producten te bekijken en uw collega kwam met een doos aanlopen. Ze vroeg mij nogal op een snauwende manier of ik niet even aan de kant kon gaan, want ik stond in de weg was haar tekst en uitleg. Ik was nogal al verbaasd over haar manier van handelen/aanspreken had dit niet vriendelijker gekunt? Vervolgens werd ik door haar nogal de winkel uitgekeken. Ik voelde me totaal niet welkom.

De dame had een ronde knot in en rood/bruin haar.

Graag hoor ik van jullie hoe of wat. Tot die tijd winkel ik niet meer bij Kruidvat, als ik me er toch niet welkom ben.

Jullie kunnen mij via mijn mail bereiken.

Groet,

Peter

Gewenste Oplossing:

Als ik me welkom voel in het filiaal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peter.huisinga