Klacht: Onvriendelijk personeel – AH Oudenaarde

op 30 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Wekelijks doe ik mijn boodschappen bij AH Oudenaarde. Vorige week gooide ik een papiertje van een koekje in de vuilbak buiten. Plots aan de kassa kwam er een personeelslid mij beschuldigen van sluitstorten en werd ik zeer onvriendelijk behandeld. Ik heb dit ECHT nog NOOIT meegemaakt. Ze heeft me zelfs gevolgd tot aan mijn auto om mijn nummerplaat te nummeren. Echt niet klantvriendelijk. Helaas ga ik sindsdien niet meer winkelen en AH en weiger ik dit nog te doen. Ik was daar echt van geschokkeerd.

Gewenste Oplossing:

Klantgerichtheid en zo'n klein papiertje die ik dan nog in een vuilbak buiten had gegooid is echt geen reden om de klanten zo te behandelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klacht1980