Klacht: Onvriendelijk personeel

op 06 september 2018 over Adecco in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aan de slag willen gaan op oproepbasis via Adecco. Ben heel slecht behandeld door [verwijderd]. Heel opdringerig in eerste instantie en heb me toen afgemeld omdat ik geen antwoord kreeg wat de werkzaamheden waren. Na veel er om heen gedraai toch gekozen voor iets anders, want dit zat me niet lekker. Daarna blokkeerde ze mij. Deze mevrouw heeft gewoon geen zin in haar werk.. Nog nooit zo’n slechtrot gevoel eraan over gehouden.

Gewenste Oplossing:

Als mevrouw op zijn minst haar excuses aanbiedt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Adecco over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door F.sophia