Klacht: Onvriendelijk personeel

Fabian2000 op 15 november 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bij Zara Arnhem en had een vraag. Eerst iemand die geen Nederlands spreekt en mij niet begreep. De verkoopster die ernaast stond deed ook geen enkele moeite om mij te helpen en vond het irritant dat ik mij ergerde aan de niet Nederlands sprekende verkoper. Ik zocht een broek maar ze deed ook geen moeite om even te kijken !!!!! Wat een nare sfeer zeg!!!!

Gewenste Oplossing:

Personeel behulpzaam maken en degene die wel Nederlands spreken dienen de niet Nederlands sprekende collega te helpen en bij te staan !!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door