Klacht: onvriendelijk personeel

op 08 oktober 2017 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als klant mag je toch verwachten op in ieder geval een vriendelijk goedemorgen/middag ,nou dat is er in vele keren niet het geval. Ik ben niet de enigste die er zo over denkt,maar ik wil het zeker melden ,want ik denk maar zo,ik kan overal terecht met mijn geld dus als het personeel zodanig met een lang gezicht je amper te woord staat houd het wat mij betreft wel op.Dit betreft Primera Zonneplein Bergen op Zoom.

Gewenste Oplossing:

Gewoon vriendelijk geholpen willen worden, meer is het niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 2621046241721