Klacht: Onvriendelijk personeel

op 22 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede middag. Ben vanochtend bij de kruidvat in Ter Aar geweest. Ik vroeg aan een medewerkster “mag ik u wat vragen”. Tot mijn verbasing kijk ze ineens niet omhoog, en kwam een geluid uit van “mm”. Ik heb gewacht tot zij omhoog kijk en vroeg iets over de aanbiedingen van de haar verf.ze bleef onbeleefd en onvriendelijk. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zoiets meegemaakt van iemand die in een winkel werkt en zeker van iemand die ouder is, rond de 45 jaar schat ik in. Ik hoop dat mijn klacht serieus wordt behandeld. Voor vragen mag u mij bellen op 0612410233
Met vriendelijke groet,
Karen de Zwart

Gewenste Oplossing:

Gewoon op een vriendelijk en hulpzaam manier behandeld worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karen Paula