Klacht: onvriendelijk en onprofessioneel benaderd

op 27 juni 2017 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb net jullie klantenservice gebeld om 15.00 om te kijken of mijn berichtje van gisteren is aangekomen.
Tot mijn verbazing werd ik heel kort beantwoord dat niets is binnen gekomen en dat ik het vast verkeerd had gedaan en ik luisterde ook niet goed en nadat ik zo onbeschoft te woord werd gestaan vroeg ik haar naam waarop zei zij die krijg je niet en ze hing op.
Ik ben echt enorm aangetast in het verdere vertrouwen van jullie klantenservice zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt.
Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen en dat er door deze dame excuses wordt aangeboden is misschien wel het minste.
In afwachting van jullie antwoord en hoe ik verder deze reis kan annuleren.
Hartelijk bedankt

Gewenste Oplossing:

klacht en annulering in behandeling nemen i.v.m. zeer gegronde reden wegens het niet verkrijgen van visum zijn wij genoodzaakt om te annuleren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

1 week geleden - Beste Bianca, Wat een vervelende situatie. Wellicht kunnen wij van Groeten van Max iets voor u betekenen. Kunt u uw contactgegevens mailen naar groetenvanmax@tuvalu.nl? Ik hoor graag het volledige verhaal. Met vriendelijke groet, Denise - Redactie Groeten van Max

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca45