Klacht: Onvolledige bestelling ontvangen

op 23 april 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de bezorging van mijn bestelling ontbraken 3 van de 5 producten die ik allemaal al wel betaald had. Gebeld naar rituals, 47 min gewacht zodat ze uiteindelijk de verbinding verbreken zonder uberhaubt ook maar te hebben opgenomen. Nog een keer gebeld en na 23 min zelf maar opgehangen. App gestuurd en via fb messenger bericht gestuurd maar nergens ook maar een enkele reactie. BELACHELIJK hier bestel ik NOOIT meer wat van!! Hoop maar dat ik me geld nog terugkrijg of de producten ontvang waar ik voor betaald heb

Gewenste Oplossing:

Als al mijn producten worden geleverd tezamen met een goedmakertje voor deze belachelijke service

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maxime1402