Klacht: Onverzorgd product ontvangen

op 07 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg zojuist mijn imitatie leren rokje binnen die ik heb besteld op Zalando. Het rokje heeft vieze vlekken zowel voor en achter. Tevens zitten er gebruikers sporen op. Ik vind dit heel onhygienisch en onprofessioneel. Graag een gepaste oplossing want ik ben erg teleurgesteld in dit soort service!!

Gewenste Oplossing:

Het product houden en mijn geld terug gestort hebben. Of eventueel een tegoed bon van Zalando zonder een minimale bestel waarde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minako