Klacht: Ontkalker in plastic flacon van 250 ml

op 06 maart 2020 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte dames en heren,

Bij deze will ik u het onderstaande mededelen.
Ik heb al vier Senseo koffiemachines gehad.De laatste heb ik gekocht midden 2018.Ik heb bij het ontlalken altijd de poedervorm van SenseoPhilips gebruikt,deze zitten in een kartonnen doosje met vier zakjes er in.Was altijd probleemloos.Maar nu heb ik een vloeibare ontkalker die in een plastic flaconflesje zit van 250 ml.gebruikt.Deze ook van SenseoPhilips.Ik zal deze nooit,maar dan ook nooit meer gebruiken.Het water komt er nu heel troebel uit,bij gebruik zonder pads natuurlijk.Ik dacht dat gaat wel over,Maar helaas is dit niet zo.Ik heb me een nieuwe Senseo koffie machine gekocht,want hier heb ik geen goed gevoel bij.

Gewenste Oplossing:

Een lekker kopje koffie te drinken,en niet het Idee hebben een of andere Chemikalie naar binnen te werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Ontkalker