Klacht: Onterechte sommering om te betalen voor een niet bestelde en geleverde bestelling

op 20 juni 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gekeken op de site voor meerder info. Bleek ik onbedoeld en ongewild een bestelling gedaan te hebben. Krijg ik een rekening. Maar het verzonden pakketje is nooit aangekomen bij mij, noch heb ik een berichtje ontvangen dat er ergens een pakketje voor mij gereed ligt. Stelt het bedrijf dat het pakketje retour gezonden is en in gehavende toestand geretourneerd is. Wij blijken aansprakelijk te zijn voor de kosten. Het is in onze ogen ongehoord en buiten alle redelijkheid om kosten te maken voor een ongewilde en niet geleverde bestelling.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf de factuur ongedaan maakt en excuses aan mij aanbiedt voor de agressieve verkooptechniek waarbij niet de klant vooropstaat maar het geldelijke gewin.

Alle klachten die gemeld zijn door Paula Zijderveld