Klacht: onterechte naheffing

op 11 maart 2020 over Parcel International in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 maanden na het betalen van de afgesproken prijs ineens een factuur voor extra gemaakte kosten die totaal niet conform de werkelijkheid zijn. Op het dispuut is er behalve een ontvangstbevestiging niet gereageerd. Wel hebben ze tijd om een betalingsherinnering te mailen die ik niet ga betalen voordat er een reactie op mijn dispuut is.

Gewenste Oplossing:

storneren van de extra kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Parcel International

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Parcel International nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door benbl