Klacht: onterechte kosten buitenland

op 11 oktober 2016 over Simyo in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

simyo probeert altijd de mensen in de maling te nemen. Ik ben 1 week naar Frankrijk geweest en af en toe ging ik appen maar meer niet. ik heb gekeken wat voor kosten heb gemaakt en waren gewoon normale tarieven van een paar cent. nu pas krijg ik de factuur en waar staat voor 17,31 euro binnen 1 minut .11.56-11.57 Is niet te geloven. Ik zat in het vliegtuig . ben 12.04 vertrokken. zo is makkelijk geld verdienen.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug krijgen en simyo eerlijk met hun klanten zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Simyo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Simyo in behandeling genomen

Bericht van Simyo

1 jaar geleden - Beste Elena, Wat vervelend dat je kosten hebt gemaakt toen je in het vliegtuig zat. Wij willen je vragen om, als je dat nog niet hebt gedaan, ons te benaderen via onze eigen kanalen. Dit kan via email op Webcare@simyo.nl of via ons forum via www.simyo.nl/forum. Wij kijken dan graag naar je situatie. Vriendelijke groet, Simyo Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door elen