Klacht: Onterechte kosten

op 05 september 2016 over TransIP BV in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bedrag openstaan die ik nog moet overmaken. Nu krijg ik een bericht dat er 15e extra wordt gerekend omdat ik een brief thuis gestuurd heb gekregen waarin staat wat de uiterlijke datum hiervan is. Deze brief heb ik echter nooit ontvangen. Als dit wel het geval was geweest, had ik namelijk echt wel toegegeven dat het mijn fout was. Hierdoor vind ik het dus onterecht dat hiervoor een bedrag wordt gerekend. Na contact via de mail te hebben gehad met Jeffrey van den Boog, wordt op een niet klantvriendelijke manier gereageerd op mijn standpunt.

Gewenste Oplossing:

De 15 euro incassokosten moeten worden ingetrokken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar TransIP BV over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door rebeccalc93