Klacht: Onterechte incasso kosten

op 27 juni 2016 over EWP European Warranty Partners SE in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoon verzekering afgesloten bij EWP. Wat blijkt is dat EWP het bedrag niet heeft kunnen afschrijven van mijn rekening, en ik nu dus brieven ontvang van een duits incassobureau met allerlei kosten. De reden waarom ik dit onterecht vind is omdat ik nooit eerder aanmaningen of herinneringen,e-mails heb ontvangen van EWP. Na contact gehad te hebben met EWP werd mij aangeraden contact op te nemen met het duitse incasso bureau alleen zijn hun niet te bereiken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben bereid de gemiste maandelijkse bedragen te betalen zonder de overige incasso kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EWP European Warranty Partners SE

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door EWP European Warranty Partners SE in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat EWP European Warranty Partners SE een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Heeft op 14 augustus 2016 om 08:02 geantwoord

Jullie geven aan dat ik nooit op eerdere aanmaningen heb gereageerd maar kunnen niet aan tonen dat er ooit maar een brief is gestuurd naar mijn adres. Verder verzoeken jullie mij om contact op te nemen met het incassobureau wat gewoon niet mogelijk is aangezien het bedrijf geen telefoon nummer heeft en niet op mijn e-mails reageerd.

Alle klachten die gemeld zijn door Marciah