Klacht: Onterechte factuur

op 13 juni 2017 over Fat Burner Ultra in de categorie Medische produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs Pillen besteld bij het bedrijf FatburnerUltra. Eenmaal deze pillen ontvangen heb ik als klant netjes de verpakking geopend om te kijken wat voor soort pillen ik ontvangen heb, dit omdat niet iedere pil even makkelijk te slikken is. Eenmaal gezien te hebben dat het niet gaat lukken om deze pillen in te nemen heb ik de verpakking netjes dicht gedaan (niks eruit gehaald). Ik heb netjes een retour adres aangevraagd en het pakket op eigen kosten retour verzonden. Nu komt het bedrijf als nog met een rekening die ik moet betalen. Dit omdat ik in mijn onbewust zijn ergens over de zin heb gelezen dat je het artikel dus niet mag bekijken (openen)!!

Dit is toch te gek voor woorden, Als klant/besteller wil je toch weten wat je online aankoopproduct is.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Fatburner begrip toont en de factuur als niet verzonden beschouwd.

Alle klachten die gemeld zijn door A Hein