Klacht: Onterechte betalingen naar rekening DE88 5007 0010 0175 5263 03 (BIC: DEUTDEFF

Pascale Smet op 07 september 2021 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik stel vast dat sinds 2/8/21 regelmatig afhoudingen gebeuren op de zakgeldrekening van mijn minderjarige zoon naar bovenstaand nummer. Ik wens deze bedragen teruggestort te krijgen. Het totaalbedrag bedraagt 83.69€. Op basis van de info in de overschrijving is het onmogelijk te achterhalen wie de tegenpartij juist is. Wij hebben geen idee waarover het gaat en welk bedrijf hier achter zit. Een snelle search obv het banknummer leert me wel dat over ditzelfde nummer heel wat gelijkaardige incidenten worden gemeld.

Mvg,
Pascale

Mvg,
Pascale

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van de afgehouden bedragen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pascale Smet