Klacht: onterechte afschrijving verzekering

op 28 november 2016 over Firefly autoverhuur in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had voor 7 dagen een auto gehuurd in Malaga bij Firefly(16t/m23 november)Bij de verhuurbalie werd mij extra verzekering aangeboden die ik niet wou daar ik in Nederland al een extra verzekering had afgesloten voor het afkopen van eigen risico.Op een of andere manier hebben ze toch 143,92 van mijn rekening gehaald voor een verzekering waar ik duidelijk nee op heb gezegd.Verder de tank vol afgeleverd en daarvoor ook nog eens 43 euro van mijn creditcard afgejat!!Ronduit schandalig,walgelijk zelfs om de mensen zo op te lichten!!

Vr gr Eric Crijns

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de bedragen teruggeboekt worden op mijn creditcard rekening!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Firefly autoverhuur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Firefly autoverhuur nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Citroen-cx2000