Klacht: Onterechte afschrijving

Driekus1964 op 26 maart 2024 over Ecollect AG in de categorie Algemeen, Betaalsystemen, Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een site van datemij bezocht hebben me gelijk een abonnement aangesmeerd waar vinkjes al aanstaan zonder dat er iets aanstaat heb gelijk opgezegd maar was ineens ook lid van findaparter ze hebben me drie maanden geld van mijn rekening afgeschreven totaal iets van 147 euro ik heb het terug laten storten ze hebben toen e collect ingeschakeld ik heb toen die 147 euro maar betaald maar ze blijven me maar met dreig mails sturen of ik nu fffe 2x 172 euro maar ze krijgen helemaal niks meer ik wil dat hun er nu mee stoppen met die dreigmails te sturen

Gewenste Oplossing:

Dat ze mij met rust laten

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecollect AG

Reactie van de melder van de klacht Driekus1964

3 maanden geleden - Oplichters

Reactie van de melder van de klacht Driekus1964

3 maanden geleden - Slecht

Reactie van de melder van de klacht Driekus1964

3 maanden geleden - Een grote bende

Reactie van de melder van de klacht Driekus1964

3 maanden geleden - Helemaal top hahahaha

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecollect AG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Driekus1964