Klacht: Onterecht slechte beoordeling

op 22 mei 2021 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een advertentie geplaatst met een vraagprijs. Ik kreeg is een een bericht commentaar op de gestelde prijs. Ik heb aangegeven dat ik die prijs wilde, maar diegene niet verplicht was om te kopen. Nu heb ik van die persoon een slechte beoordeling gekregen. Marktplaats wilt alleen verwijderen als beide partijen akkoord gaan. De ander wilt niet meer reageren, leest het wel. Maar aangezien ik ook veel dingen voor het goede doel verkoop, zorgt elke slechte beoordeling voor een daling in de verkoop. Dat is niet eerlijk!

Gewenste Oplossing:

De onterechte beoordeling verwijderen en zorgen voor iets waarmee dit niet meer kan gebeuren

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hannah94