Klacht: Onterecht afgesloten en opnieuw aansluiten duur nu weken….

op 22 september 2016 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn SIM only verlengd bij Tele2, waarna na een maand toch de stekker eruit ging en het abonnement is opgezegd. Nu probeer ik al sinds 28 augustus dit aangesloten te krijgen en zit ik volgens klantenservice bij de afdeling “vangnet” Na 15 “werk”dagen mag er dan eindelijk geescaleerd, maar de escalatie mag ook weer 15 “WERK”dagen duren en al die tijd niet bellen of gebeld worden of internet. Ik wil mijn nummer niet kwijt, dus moet deze weer aangesloten via Tele2. Hoelang mag het duren voor je weer aangesloten wordt????

Gewenste Oplossing:

Als ik weer kan bellen en internetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door edward@haar8.nl