Klacht: Onnodig te veel moeten betalen

op 17 april 2019 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Allereerst heb ik een reservering gemaakt bij CardelMar voor een auto met volledige verzekering. Toen we de auto hadden opgehaald, moesten we eerst 45 minuten wachten. Toen het onze beurt was, dwong de medewerker ons om een verzekering af te sluiten voor 59 euro. Ik gaf aan dat ik dit met CardelMar had geregeld, maar anders kon ik de auto niet krijgen. Omdat ik de auto maar 1 dag zou huren en we hadden maar 6 uur te besteden op het eiland, stemde ik toe. Bij thuiskomst blijkt dat niet 59 euro maar (149,67 – 59,00) 90,67 euro is gedebiteerd. Ik wil dat je me kunt helpen. Onze huurkosten voor een volledige verzekering van één dag € 19,39. Dus ik heb meer dan 5 keer de normale kosten betaald !!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer Gold Car mij de onnodige extra kosten terugbetaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riannegorter