Klacht: online bestelling

op 10 september 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

betreft bestelling is 975600591312. Ik wou graag 2 verschillende kleuren van deze bestelling Daar zag ik geen keuzemogelijkheid voor online Stapelen gaat over product neem ik aan, zelfde product maar verschillende kleur gewenst
De klantenservice die ik belde mw Kiki Roos of Kitty Roos 13.15 op 10092018 was niet bijzonder behulpzaam noch pro actief en kwam niet verder dan: nee daar kan ik u niet bij helpen. ja dat is geen service lijkt mij

Gewenste Oplossing:

als iemand mij de weg wijst hoe het opgelost kan worden
en uitlegt waarom stapelen alleen maar identieke producten kunnen zijn en dat er geen mogelijkheid on line is daar kleur variatie op aan te brengen, maar dat er een mogelijkheid bestaat dat ik het in de winkel om kan ruilen en dat daar een notitie van wordt gemaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klaaskeww@outlook.com