Klacht: Online bestelling

op 24 september 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31 augustus heb ik bestelling gedaan, ik had 2 geurtjes van guess besteld. Ik kreeg mailtje om op te halen en gelijk naar de winkel. De winkel geeft aan dat het niet binnen is. Gelijk Klantenservice gebeld en ze zouden het uitzoeken binnen 5 werkdagen contact opnemen. Vijf dagen voorbij en geen reactie. En diverse malen naar winkel terug gegaan. De bestelling is niet geleverd. Ik heb vraagtekens bij levering. Ik denk dat bestelling wel bij winkel is geleverd, maar door medewerkers is open gemaakt. Ik en twee buurvrouwen van mij hebben de bestelling gedaan voor guess parfummetje en alle drie niet geleverd.

Gewenste Oplossing:

Bij levering van mijn bestelling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door najia85