Klacht: online bestelling

op 24 juli 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb begin juni een artikel online besteld. Ik kreeg bericht en wilde het artikel afhalen. Maar kreeg het niet mee omdat ik het ordernummer niet wist. Terwijl dat het op de bestelling staat. 2e Keer weer het zelfde maar toen werd de filiaalmanager erbij gehaald en zij zei dat dit niet had mogen gebeuren. De kassa kon het ordernummer niet scannen en ik kreeg het artikel mee en zij zou een enmail sturen naar de desbetreffende afdeling. Nu krijg ik iedere week een herinnering dat mijn bestelling klaar ligt en ik het op kan halen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou willen dat de bestelling in het systeem wordt gewijzigd naar opgehaald. Ik zou graag willen hoor wat jullie oplossing is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rianel