Klacht: Online bestellen

op 04 augustus 2016 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebeld met NY pizza wandelboslaan. Had bij mijn vorige bestelling een bon gekregen. Kon niet telefonisch bestellen, alleen online. Dit vind ik zeer vervelend omdat er altijd iets mis gaat. Heb dus online 2 pizza’s besteld waaronder een californian veggie. Blijkt na het bezorgen dat er barbecuesaus op zit. De smaak is ontzettend vies. Heb gebeld en zij geven aan dat ik dit zo zelf besteld heb. Heb helemaal geen saus aangehinkt. Staat er misschien standaard in??? Waarom kan ik met een kortingsbon niet telefonisch bestellen????

Gewenste Oplossing:

Als ik altijd telefonisch kan bestellen, ook met een kortingsbon..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door New York Pizza in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door carwa1958