Klacht: Ongeweste sms dienst

op 21 augustus 2017 over Esso in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ontvang uit het niets een sms van esso. Daarin staat als je geen sms meer wilt ontvangen je stop moet sturen naar een bepaald nummer namelijk 8819 maar als je dat doet kan je sms niet verzonden worden dus zit je vast aan één of anders sms dienst waar je nooit om gevraagd hebt en die je ongevraagd op kosten jaagd.

Gewenste Oplossing:

Ik wil uit het sms bestand gehaald worden zonder daarvoor kosten te maken. Ik heb hier niet om gevraagd

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esso

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Misslovelyblond