Klacht: Ongewenste post en telefoontjes

op 15 juli 2012 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,

Bijna een jaar geleden heeft u mij een aanbod gedaan om een maand gratis mee te spelen met de vriendenloterij. Hierna zou ik niet hoeven opzeggen en werd mijn deelname automatisch gestopt. Dit was inderdaad het geval.
Ik blijf echter wel regelmatig telefoontjes van uw medewerkers krijgen om mij lid te maken. Ik bedank hier steeds voor en meld mij ook steeds aan bij het bel mij niet register. Kennelijk heeft dit geen nut.
Tevens ontvang ik nog regelmatig aan mij geadresseerde post van de Vriendenloterij. Hier zit ik absoluut niet op te wachten. Ik stuur dan ook altijd de post ongeopend retour.
Binnenkort ga ik verhuizen en ik zit er niet op te wachten dat de nieuwe bewoners post gericht aan mij ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Om mij de ergernissen en u papier te besparen verzoek ik u om mijn persoons- en adresgegevens geheel uit uw klantenbestand te halen.
Het moge duidelijk zijn dat hieronder ook mijn telefoonnummer valt. Ik wens niet meer door jullie gebeld te worden.

Alle klachten die gemeld zijn door Mary75