Klacht: Ongewenste post en plastic

Elizabeth-88 op 07 september 2021 over Uber Eats in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Uber Eats, in een tijd van AVG en andere aanscherpingen op privacy voor de consument: waarom sturen jullie mij ongewenste post?
Vervolgens moet ik een account maken voordat ik een klacht kan indienen.
Daarnaast schrok ik er van dat jullie een symbolische plastic kortingskaart sturen om reclame te maken? Naast bomen, inkt, benzine van de bezorger is er ook nog eens plastic gebruikt. Zijn jullie überhaupt op de hoogte van de klimaatcrisis?

Gewenste Oplossing:

Geen ongewenste post meer sturen. Geen onnodig gebruik van grondstoffen van een uitgeputte aarde. En biedt minimaal verontschuldigingen aan voor het absurde plastic gebruik. Verander je beleid, het is 2021, de nieuwe generatie pikt dit niet meer!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elizabeth-88