Klacht: Ongewenste mail (spam)

op 22 juli 2012 over Cerberoos in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,
Ik wil een klacht indienen tegen Cerberoos omwille van de vele omgewenste mails (spam) die ik ontvang. Je kan je zogezegd onderaan die mail “uitschrijven”. Wanneer je daar op klikt, komt er een pagina open waar je zogezegd bent uitgeschreven. Niets is minder waar want de volgende dag krijg je alweer een lading spam van cerberoos. Ik heb mij nooit aangemeld bij cerberoos en mails van derden wens ik ook niet te ontvangen. Graag had ik een duidelijke oplossing gekregen, over hoe ik dit kan stoppen en GEEN spam meer te krijgen van Cerberoos. Ik vraag me trouwens af hoe ze aan mijn mailadres geraakt zijn. Echt vervelend vindt ik dit.
Mvg

Gewenste Oplossing:

Een onmiddellijke stopzetting van hun malafide praktijken waarbij ik (en waarschijnlijk vele andere) ongewenste mails (lees SPAM) krijgen.

Alle klachten die gemeld zijn door Morpheus