Klacht: Ongevraagde rekeningen van Mofunia ?

op 12 juli 2012 over Mofunia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds ik mijn rekening van mei 2012 bekeek merkte ik op dat ik voor 15 euro aan sms diensten heb uitgegeven. Na enig onderzoek bleek dat dit afkomstig was van Mofunia. Ik heb hier echter nog nooit iets van gehoord of gezien. Net mijn rekening van juni bekeken en weer is er een bedrag van 15 boven mijn abbonementskosten gekomen. Via payinfo.nl heb ik dit vreemde abbonement gelukkig stop gezet. Ik hoop dat ze me nu mrt rust laten ik heb hier NOOIT om gevraagd!

Gewenste Oplossing:

Dat het bedrag wat ongevraagd van mijn rekening wordt gehaald netjes wordt terug gestort en dat mensen voortaan op de hoogte worden gebracht als ze met Mofunia onaanraking komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Mofunia in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mofunia een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mofunia

Heeft op 13 juli 2012 om 11:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Klant doorverwezen naar de Mofunia helpdesk om het probleem van de klant in behandeling op te nemen.

Contact gehad met de klant en het probleem naar tevredenheid opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Ladygigi