Klacht: Ongevraagd pakketje toegestuurd gekregen

op 05 oktober 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ongevraagd een pakketje toegestuurd gekregen . Geadresseerd aan Joep Meloen. (uiteraard ben ik dit niet.) Wat is het beste advies om hiervan af te komen. Heb ze al een mail gestuurd dat dit ongevraagd en ongewenst is. Ik geen overeenkomst heb met ze en dat ik geen vetantwordelijkheiod draag over terugzenden . Dat ze zelf pakketje kunnen ophalen..
gr
Marco

Gewenste Oplossing:

dat pakketje en factuur retour gaan en ik er geen omkijken of last meer van heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door norel