Klacht: Ongevraagd abonnement en automatische incasso

op 05 april 2013 over McAfee Software in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonder ook maar iets te hebben besteld krijg ik een email binnen van Mcafee dat ze ‘mijn bestelling’ hebben geregisteerd en eur 74.95 automatisch zullen afschrijven van bankrekening. Weet eigenlijk niet hoe ze aan mijn bankrekening komen. Blijkt ook inderdaad afgeschreven te zijn. Wel kan ik vlgs dat schrijven binnen 30 dagen reageren om het te annuleren. Wat een absurde toestand. Wat mankeert dat bedrijf eigenlijk?

Gewenste Oplossing:

Stel voor dat ze met dit soort praktijken stoppen. Schandelijk gewoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McAfee Software

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar McAfee Software over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McAfee Software nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door felice93