Klacht: ongeval

op 24 april 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op donderdag 20 april jl. kwam ik samen met mijn collega vanuit Gorinchem naar Geldermalsen met de trein (Arriva). Vanaf daar moesten wij overstappen op een NS trein naar Utrecht centraal. Helaas reed de trein voor onze neus weg en moesten wij wachten op de volgende trein die om 09.00 uur zou komen.
Wij stonden keurig op tijd klaar. De trein bleef echter doorrijden en we renden met de hele meute ernaar toe. We waren er bijna toen er werd gefloten, mijn collega ging nog harder rennen en viel hard op de grond door de haast en stress. We kregen hulp en de deuren bleven open zodat we uiteindelijk toch in konden stappen. De haast en ongeval is echter ontstaan doordat de machinist zover naar voren reed en er werd gefloten terwijl overduidelijk was dat de hele groep zich moest verplaatsen. Onbegrijpelijk en heel gevaarlijk.

Gewenste Oplossing:

Over het algemeen ben ik tevreden over de dienstverlening. Het is alleen niet onpraktisch dat men zowel bij Arriva als NS moet in- en uitchecken. Er ontstaan altijd opstoppingen. Waarom geen landelijk systeem. Zeker voor oudere mensen en laaggeletterden, is het niet handig maar ook niet voor de overige reizigers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 28 april 2017 om 09:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste lezer,

Er is inmiddels contact opgenomen met de indiener van deze klacht. We hebben de klacht via onze reguliere kanalen opgepakt en beantwoord. Om deze reden ziet u de aangedragen oplossing hier niet terug. We begrijpen dat anderen mogelijk op zoek zijn naar een antwoord op dezelfde vraag of klacht. Mocht u eenzelfde vraag hebben of een klacht willen indienen, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze Klantenservice zodat wij uw vragen alsnog kunnen beantwoorden.

Wij zijn dag en nacht te bereiken via Social Media (Twitter, Facebook) of via telefoonnummer 030-751 51 55. Tevens kunt u vragen per e-mail of brief indienen en via onze chat op www.ns.nl/klantenservice contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u bij vragen terecht op ons serviceforum via www.forum.ns.nl.

Met vriendelijke groet,
NS Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door klantnr 3528043400001886