Klacht: Ongeldige kaarten Nederland-Frankrijk

op 11 oktober 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via de website Viagogo had ik twee kaarten voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk (10-10-2016) gekocht. Bij de ingang van het stadion kregen wij vervolgens te horen dat we niet naar binnen mochten met deze kaarten. Vervolgens werd aan de hoofdkassa aan ons verteld dat de kaarten ongeldig waren, en hebben we dus nieuwe kaarten moeten kopen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het geld dat ik aan deze ongeldige tickets heb uitgegeven volledig terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rick Willems