Klacht: ongeldige kaarten

op 22 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs 2 kaarten gekocht bij viagogo voor blof in Ziggo dome 10 maart die niet geldig zijn want ze staan op naam van een ander Aangezien je ze moet personaliseren omdat je gecontroleerd wordt op naam aan de deur bij ziggo doen zijn ze onbruikbaar. Kan ze niet meer op mijn naam zetten want dat kan alleen degene die de originele kaarten heeft besteld

Gewenste Oplossing:

Zou graag geld terug zien die ik ervoor betaald heb. Ben al tevreden met de ticket prijzen, servicekosten hoef ik niet terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nijland1972