Klacht: ongeïnteresseerd personeel

op 06 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kom altijd bij kruidvat oostermeent in Huizen. Enig tijd geleden hadden ze geen hogedrukreiniger meer en vroeg of ze naar kruidvat in het oude dorp wilde bellen. Die mevrouw zei, dat doen we niet. Andere collega’s doen het nl wel dus vond het vreemd. In het oude dorp vonden ze dit ook heel raar en vroeg wie het was.Vandaag wilde ik advies over valdispert. ( gediplomeerd verkoopmedewerkster) dezelfde medewerkster als vorige keer. ze kon mij niet meer vertellen dan wat er op de verpakking staat. Ze had totaal geen interesse in mij als klant die een fatsoenlijke vraag stelde. Ga voortaan naar Etos.

Gewenste Oplossing:

Als ik als klant fatsoenlijk wordt geholpen en deskundig advies kan krijgen. Vooral van een gediplomeerd persoon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N. Denekamp