Klacht: Onfatsoenlijk gedrag

op 20 juni 2017 over Smullers in de categorie Snacks

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestel een frikandel speciaal en een patat zonder, wordt eerst afzonderlijk van elkaar afgerekend terwijl ze reclame maken voor een combi deal voor minder centen. Met een bakje patat en een snack naar keuze. Terwijl ik sta te wachten, bekijk ik mijn mail. Mijn snack wordt omgeroepen, de zaak staat vol dus kijk of er iemand voor mij was. Begint de medewerker toch een mond op te zetten. Ik eet rustig van mijn snackje tot ik mijn bakje patat krijg. Ik geef aan niet gediend te zijn van haar woordenkeus. Begint ze me een preek te geven over mijn telefoon gebruik.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug op rekening heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Smullers

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Smullers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevrouw Hettema