Klacht: Oneerlijke reclame

op 13 oktober 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik via de website op aanmelding geklikt. Nergens en ook maar nergens staat aangegeven dat je ruim 90 euro moet betalen voor de pas. Ik kreeg de pas binnen met de mededeling dat ik er minimaal 100 euro op moest storten. Prima, gedaan. Maar tot dus grote verbazig, halen ze er 90 euro vanaf. Als kosten voor de pas, duur plastic pasje. Belachelijk. Vervolgens neem je hierover contact op. en dit wordt totaal niet op gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joyce199088