Klacht: oneerlijk en niet transparant

op 11 augustus 2016 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had op 2 augustus 2016 een DIRECTE vlucht geboekt met Royal air Maroc van Al Hoceima naar Amsterdam om 10:15 uur. Tot mijn grote verbazing en teleurstelling had deze vlucht een tussenstop gemaakt in Tanger. Terwijl ik specifiek voor een directe vlucht heb gekozen, ., WIJ WAREN NIET GEÏNFORMEERD OVER HET FEIT DAT DE VLUCHT EEN TUSSENSTOP ZOU MAKEN IN TANGER!!!

Gewenste Oplossing:

compensatie voor extra kosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Abdenasser