Klacht: Onduidelijke sms bericht

op 05 september 2016 over Syncasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ineens smsjes ontvangen van Syncasso, terwijl ik nooit ergens een achterstand heb. Vond het een vreemd verhaal, dus belde even na. Ik werd totaal niet netjes geholpen… Er werd ook zomaar opgehangen. Nu kom ik dus nog steeds niet verder… Ik heb vermoede over een fraude geval.

Gewenste Oplossing:

Wanneer zij mij duidelijk maken wat dit allemaal is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Syncasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Syncasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Syncasso

Heeft op 09 september 2016 om 09:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

In de bovenstaande kwestie heeft Syncasso op 8 september jl. een telefonisch contact opgenomen met de betrokkene, waarin wij de gang van zaken met betrekking tot het op deze klacht betrekking hebbende dossier uitvoerig aan de betrokkene hebben toegelicht. Wij vertrouwen er op deze klacht hiermee naar behoren te hebben afgehandeld.

Alle klachten die gemeld zijn door S.N.