Klacht: ondeugdelijk product

manondeveer op 11 december 2019 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer, Onlangs heb ik de Philips The One 43PUS739412 – Ambilight, bi Kamera Express besteld en helaas heb ik een ondeugdelijk product ontvangen. Nu beweert Kamera Express dat het komt door een vorm van impact ( mijn toedoen) en ontvang ik geen soort gelijk product of mijn aankoop bedrag retour. Ik ben ontevreden over het aangeschafte product (Kan geen gebruik maken van het product, en kan fluiten naar mijn aanschafprijs. Ik ben zeer ontstelt en hoop dat u kunt mee denken aan een oplossing

Gewenste Oplossing:

een deugdelijk product ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door manondeveer