Klacht: Ondergoed 3 halen 2 betalen

op 31 augustus 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zie in Epe de aanbieding 3 halen 2 betalen, ik heb 3 BH,s gekocht en moest gewoon betalen, ik verteld dat er staat ondergoed aanbieding 3 halen 2 betalen, zei die mevr dat het niet onder ondergoed valt, nou ik draag nooit mijn BH als bovenkleding, ik ben het niet eens met de mening dat het geen ondergoed is

Graag uw reaktie hierover

Gewenste Oplossing:

Als ik de 3e gratis heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mw holman