Klacht: ONBESTELD PAKKETJE

op 11 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

IK HEB VANMORGEN EEN PAKKETJE ONTVANGEN VAN LUXSTIJLE GEADRESEERD ODENSE DENEMARKEN.
HIERIN ZITTEN 2 DOOSJES MET ZO TE ZIEN EEN SOORT PLEISTER EN GAASJES.IK HEB DIT NIET BESTELD EN WIL DIT OOK NIET DE PRIJS ERVAN IS 63,90 BETALEN BINNEN 10 DAGEN,IK WIL DIT PAKKETJE WEL TERUG ZENDEN MAAR ER IS GEEN NEDERLANDS ADRES BIJ.BEN BANG DAT IK PROBLEMEN KRIJG VIA INCASSO BUREAU.

Gewenste Oplossing:

GRAAG VAN U ANDWOORDT HOE IK DIT MOET OP LOSSEN?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TONELS